• Doplňky
      • Láhve a termosky
    • Doplňky
      • Láhve a termosky

Klean Kanteen

Počet vybraných produktů: 4
populárních
Pohlaví
Velikost
Barva
Cena
Termoláhev Klean Kanteen 1008324-REAL.TEAL
Termoláhev Klean Kanteen
Aktuální cena:
599 Kč
Běžná cena: 999 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 656 Kč
Láhev Klean Kanteen 592 ml 1008459.KK-REAL.TEAL
Láhev Klean Kanteen 592 ml
Aktuální cena:
599 Kč
Běžná cena: 999 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 656 Kč
Termoláhev Klean Kanteen 1008301-BRUSHED.ST
Termoláhev Klean Kanteen
Aktuální cena:
581 Kč
Běžná cena: 899 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 713 Kč
Láhev Klean Kanteen 1008432-BLACK
Láhev Klean Kanteen
Aktuální cena:
427 Kč
Běžná cena: 659 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 527 Kč

Klean Kanteen – zdravotně nezávadné termosky a lahve z nerezové oceli

Klean Kanteen je rodinná kalifornská firma zabývající se výrobou zdravotně nezávadných termosek, lahví, kelímků, nádob na pití a jídlo z kvalitní nerezové oceli. Hlavním cílem brandu je nabízet zákazníkům bezpečné, stylové, dostupné, zdravotně nezávadné a maximálně kvalitní produkty, a díky tomu zároveň propagovat zdravý životní styl a dlouhodobou udržitelnost činnosti s ohledem na životního prostředí. Všechny produkty značky Klean Kanteen představují jakousi ekologičtější alternativu k jednorázovým papírovým nebo plastovým lahvím, kelímkům a dalšímu nádobí. Právě jednorázové nádobí bývá totiž většinou vyrobeno ze zdravotně závadných materiálů a představuje pro naši planetu velkou zátěž. 

Termohrnky, lahve, termosky a další produkty značky Klean Kanteen jsou vyrobeny výhradně z potravinářské nerezové oceli neobsahující toxické nebo škodlivé látky. Vnitřní povrch je ošetřen elektroleštěním, díky čemuž neabsorbuje vůni ani chuť předchozího nápoje nebo pokrmu, jak tomu bývá u plastových lahví. Navíc jsou snadno přenosné, vysoce odolné a část z nich můžete umývat v myčce. Tepelně izolované modely dokáží udržet obsah teplý či studený až několik hodin.

Historie značky Klean Kanteen

Historie Klean Kanteen obchodu se začala psát již v roce 2002, kdy zakladatel značky – Klean Kanteen Robert Seals – navrhl první prototyp z materiálů, které pořídil v menším obchůdku v kalifornském Chicu. Jen dva roky poté představil vůbec první nerezovou lahev Klean Kanteen široké veřejnosti a okamžitě se z ní stal hit. Tehdy se jednalo o první alternativu k v té době masově používaným plastovým nádobám, o kterých se dobře vědělo, že nejsou bezpečné ani zdravotně nezávadné. Nejprve se sortiment prodejny Klean Kenteen využíval hlavně na outdoorových akcích, veletrzích, hudebních festivalech a podobných událostech. 

V roce 2005 došlo k rozšíření portfolia produktů z nezávadné nerezové oceli a společnost se zároveň začala snažit postupně snižovat svou ekologickou stopu. O tři roky později se stala členem iniciativy 1 % pro planetu. Od té doby pravidelně odevzdává nejméně 1 % své roční tržby neziskovým organizacím, které bojují za zachování zdravého životního prostředí.

Dodnes se značka Klean Kanteen snaží šířit povědomost o odpovědnosti vůči životnímu prostředí a spolu se svými partnery a společníky vzdělává veřejnost v oblastech zdraví a ochrany životního prostředí.

Nabídka termohrnků a lahví Klean Kanteen na PRM.cz 

V nabídce e-shopu PRM.cz aktuálně naleznete desítky a desítky produktů brandu Klean Kanteen, které se vám budou hodit doma, v práci, ve škole, ve fitness centru i kdekoliv na světě. Kromě své funkčnosti se na navíc vyznačují líbivým designem, takže nejenže při jejich koupi budete mít dobrý pocit, že jste udělali něco pro planetu, ale ještě si pořídíte skutečně designový kousek.

Konkrétně jsou k dostání termosky, termohrnky, lahve z nezávadné nerezové oceli v několika barvách a mnoho dalších praktických doplňků pro ženy i muže. Nabídka online obchodu Klean Kanteen je opravdu široká a zaměřit by se na ní měli především ti, kterým není jedno budoucnost naší země. Všechny nabízené lahve a termosky jsou vyrobeny z potravinářské nerezové oceli, neobsahují BPA, ftaláty, olovo ani jiné toxické nebo nebezpečné látky a jsou odolné a prakticky nerozbitné. 

Která termoska Klean Kanteen se stane tou pravou právě pro vás?