adidas Continental 80

Počet vybraných produktů: 4
nejnovějších
Pohlaví
Velikost
Značka
Barva
Cena
Dětské boty adidas Originals Continental 80 F99786
Dětské boty adidas Originals Continental 80 F99786
Aktuální cena:
819 Kč
Běžná cena: 1499 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 999 Kč
Dětské boty adidas Originals bílá barva, FX6088
Dětské boty adidas Originals
Aktuální cena:
1279 Kč
Běžná cena: 1599 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 1118 Kč
Dětské sneakers boty adidas Originals GW6643 černá barva
Dětské sneakers boty adidas Originals GW6643
Aktuální cena:
1090 Kč
Běžná cena: 1799 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 1299 Kč
Dětské boty adidas Originals Continental 80 bílá barva, F99787
Dětské boty adidas Originals Continental 80
Aktuální cena:
1399 Kč
Běžná cena: 1799 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 1253 Kč

Tři pruhy ovládly svět

Charakteristické tři pruhy není třeba představovat. Adidas je bezpochyby jednou z nejznámějších sportovních značek na světě. Tato německá firma byla založena v roce 1924, její název pochází ze zdrobněliny zakladatele firmy – Adolfa Dasslera (Adi) a prvních tří písmen jeho příjmení (Das). Ochrannou známkou Adidas jsou tři paralelní pruhy, které odkazují na pásky vyrobené z kůže, určené ke zpevnění boty. Společnost Adidas neustále zdokonaluje své technologie, sleduje módní trendy a spolupracuje s hvězdami, což znamená, že počet příznivců značky neustále roste.

Speciální řadou značky je Adidas Originals. Její kolekce odkazují na retro klima a zároveň prezentují moderní střihy a současné trendy. Značka Adidas, vytvářející tuto kolekci, se rozhodla sáhnout do svých archivů a obnovit ty nejlepší projekty z doby před lety – osvěžené, šité na míru vkusu dnešní mládeže. Nabídky od Adidas Originals jsou dokonalým spojením sportovního stylu s pouliční módou.

Hitem řady Adidas Originals jsou bezesporu boty Adidas Stan Smith. Po mnoha letech nepřítomnosti na trhu Adidas osvěžil ikonický retro-tenisový model tenisek Adidas Stan Smith - boty se vrátily, mimo jiné, v klasické bílé a zelené barvě, věrné originálu před lety. Milovníci módy po celém světě po nich šílí. Boty, které se nosí ke každodennímu i elegantnímu outfitu, jsou na polských i mezinárodních ulicích již několik let skutečným „must-have“.

Řada Adidas Performance je zase nabídkou pro aktivně sportující. Jde o směs dlouholetých zkušeností značky Adidas a vynikající kvality a technologie. Produkty Adidas Performance vyrobené z nejlepších materiálů zajišťují pohodlí a komfort při fyzické námaze. Boty se vyznačují kvalitou zpracování i nevšedním designem. Bohatost vzorů a barev znamená, že si každý může vybrat něco pro sebe.

Boty Adidas Continental 80 jsou dalším hitem značky Adidas. Původně se tento model jmenoval Rascal, ale designéři se rozhodli vrátit k původnímu názvu. Adidas Continental 80 je bota z 80. let, kterou používali především hráči na tenisových kurtech a v sportovních halách. Boty vyšly krátce po premiéře Yeezy Powerphase, která byla u sneakerheadů velmi oblíbená. Adidas Continental 80 jsou moderní verzí obuvi s dvoubarevným pruhem na vnější straně boty.

Svršek je stejně jako v 80. letech celý vyroben z velmi měkké přírodní kůže. Boty Adidas Continental 80 se hodí k jakémukoli stylu, smart casual nebo sportovnímu outfitu, stejně jako k městským outfitům. Nabídka Adidas Originals Continental 80 dámské zahrnuje světlé boty a bílé a Adidas Originals Continental 80 pánské černé boty. Takový pár by se měl nacházet v každé skříni s botami.