• Oblečení
      • Šortky
      • Svetry

Polo Ralph Lauren

Počet vybraných produktů: 3
populárních
Pohlaví
Velikost
Barva
Cena
Svetr Polo Ralph Lauren 2 Layer Poly-Hood Packable 781862317001 pánský, šedá barva, lehký
Svetr Polo Ralph Lauren 2 Layer Poly-Hood Packable 781862317001
Aktuální cena:
1799 Kč
Běžná cena: 3599 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 2599 Kč
Kraťasy Polo Ralph Lauren Golf Short-Athletic pánské, tmavomodrá barva, 781757954001-navy
Kraťasy Polo Ralph Lauren Golf Short-Athletic
Aktuální cena:
1499 Kč
Běžná cena: 2999 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 2199 Kč
Svetr Polo Ralph Lauren Coolmax Longsleeve Crewneck pánský, tmavomodrá barva, 781862820001-navy
Svetr Polo Ralph Lauren Coolmax Longsleeve Crewneck
Aktuální cena:
2599 Kč
Běžná cena: 3599 Kč
Nejnižší cena od uvedení na trh: 2899 Kč

Kolekce Polo Ralph Lauren – elegantní oblečení v městském stylu 

Značka Ralph Lauren je charakteristická modely, které jsou kvalitní, nadčasové, jednoduché, ale přitom velmi elegantní. Kolekce Polo Ralph Lauren zahrnuje pánské i dámské Ralph Lauren oblečení určené pro běžné každodenní použití, ale i pro zvláštní příležitosti nebo formální události. Jedno však mají všechny Polo Ralph Lauren modely společné – newyorskou kombinaci sportovního pohodlí s líbivou elegancí a vysoce kvalitní zpracování. Pro výrobu Polo Ralph Lauren oblečení se používají pouze vysoce kvalitní látky. Ty se dokonale sladí s vaším tělem, jsou příjemné na dotek a poskytují maximální svobodu během celého dne. Materiály jsou krásně lehké, vzdušné a díky své ušlechtilosti jsou nejen odolné, ale naprosto dokonale vypadají i po dlouhodobém nošení a opakovaném praní. Polo Ralph Lauren zkrátka zajišťuje maximální pohodlí v každé situaci a vždy vám přináší jenom to nejlepší, co si můžete přát!

Mnozí si společnost Ralph Lauren spojují hlavně s postavou Rachel ze seriálu Přátelé, která pro tento brand pracovala. A rozhodně to není náhoda. Značka totiž skutečně vznikla v dechberoucím New Yorku, kde se celý příběh kultovního seriálu Přátelé odehrával. Samotný zakladatel značky – módní návrhář Ralph Lauren – zde navíc žije dodnes a neustále se snaží do svých modelů promítnout právě formální ležérnost typickou pro toto město.

Široká nabídka Polo Ralph Lauren oblečení 

Ikonická oděvní značka Ralph Lauren umožňuje si v jejím sortimentu najít oblečení na jakoukoliv příležitost. Velice oblíbená jsou zejména Polo Ralph Lauren trička, Polo Ralph Lauren svetry nebo třeba Polo Ralph Lauren kraťasy.

Do oblečení z prodejny Ralph Lauren se můžete obléct opravdu kdykoliv. Ať už jdete sportovat, potřebujete vyřídit pracovní schůzku ve městě nebo vás čeká speciální společenské akce, oblečení z Ralph Lauren obchodu vám skvěle poslouží během jara, léta i v zimě. Zatímco během teplejších měsíců můžete vybírat z polo triček a šortek, v zimě si pak určitě nezapomeňte pořídit luxusní Polo Ralph Lauren svetr. Všechny kousky z online obchodu Ralph Lauren vám budou přinášet jedinečné pohodlí ve spojení s nadčasovostí a elegancí.