Converse Run Star Hike

Počet vybraných produktů: 12
nejnovějších
Pohlaví
Velikost
Značka
Barva
Cena
Kecky Converse Run Star Hike dámské, černá barva, A08113C
Kecky Converse Run Star Hike
3249 Kč
Kecky Converse Run Star Hike dámské, vínová barva, A06514C
Kecky Converse Run Star Hike
3099 Kč
Kožené kecky Converse Run Star Hike dámské, béžová barva, A05389C
Kožené kecky Converse Run Star Hike
3399 Kč
Kecky Converse Run Star Hike dámské, zelená barva, A05700C
Kecky Converse Run Star Hike
3099 Kč
Kožené kecky Converse Run Star Hike Platform černá barva, A04292C
Kožené kecky Converse Run Star Hike Platform
3759 Kč
Kožené kecky Converse Run Star Hike Platform dámské, bílá barva, A04293C
Kožené kecky Converse Run Star Hike Platform
Aktuální cena:
2897 Kč
Běžná cena: 3390 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 3390 Kč
Kecky Converse Run Star Hike dámské, zelená barva, 172715C-GREEN
Kecky Converse Run Star Hike
Aktuální cena:
1639 Kč
Běžná cena: 3199 Kč
Nejnižší cena za posledních 30 dnů před poskytnutím slevy: 1761 Kč
Kecky Converse Run Star Hike 168816C
Kecky Converse Run Star Hike
3209 Kč
Kecky Converse Run Star Hike Low 'White' 168817C
Kecky Converse Run Star Hike Low 'White'
3209 Kč
Kecky Converse Run Star Hike dámské, béžová barva, 172714C-Egret.Pink
Kecky Converse Run Star Hike
Aktuální cena:
2099 Kč
Běžná cena: 3199 Kč
Nejnižší cena od uvedení na trh: 3199 Kč
Kecky Converse Run Star Hike JWA černá barva, 166800C
Kecky Converse Run Star Hike JWA
3439 Kč
Kecky Converse Run Star Hike JWA bílá barva, 166799C.OPTICAL.WH
Kecky Converse Run Star Hike JWA
3439 Kč

Začněte dobrodružství s botami Converse Run Star Hike - Spojení stylu a výkonu

K jaké obuvnické značce patří neodmyslitelně hvězda? Správně, je to značka Converse! Založení v roce 1908 dává najevo dlouholetou tradici, ač se firma zpočátku profilovala ve výrobě pracovní obuvi. Její majitelé však velmi brzy zjistili, že existuje výnosnější směr a začali pomalu otáčet směr ke sportu. A udělali dobře! S jejich původně basketballovou obuví All Stars udělali díru do světa a mezi vyznavači sportovních bot dali vzniknout skutečnému fenoménu! Boty Converse ušly od té doby dlouhou cestu a ač jsou All Star klasikou, v nabídce toho mají mnohem víc! 

Converse Run Star Hike jsou dokonalou ukázkou toho, jakým způsobem lze design obuvi neustále posouvat. Klasický vzhled svrchní části obuvi, ať už v kotníkové nebo nízké verzi je na první pohled inspirovaný právě modelem All Star. Mají všechno - zadní poutko, tradiční znak na boku i šněrování na tkaničky, přesně tak, jak to znáte. Tím to ale končí! Boty Converse Run Star Hike jsou určené opravdovým módním znalcům. Vysoká platforma a velmi robustní podrážka s výrazným žebrováním jim propůjčují opravdový futuristický vzhled! Boty do města, které ale zvládnou nečekaný výlet? To jsou přesně Converse Run Star Hike!

Boty Converse Run Star Hike ale samozřejmě nejsou jediné inspirované klasickým modelem. Podívejte se například na Converse Chuck 70. Klasika v podobě látkového vršku, typické prošívání a zadní poutko, jen s lehkým nádechem retra. Vyšší gumová podrážka a zesílená gumová špička vaši nohu lépe ochrání a podrží - zkrátka ideální společníci do vašeho botníku! A jedna perlička závěrem - jméno nesou po slavném basketbalistovi Chucku Taylorovi, který do firmy Converse nastoupil v jejích začátcích a podílel se na vývoji těchto ikonických bot! Všechny model, včetně Converse Run Star Hike tak nesou malou část jeho rukopisu!

Retro v kurzu

Potrpíte si na retro? Zejména to, které je inspirované v devadesátých letech? Částečně futuristický (na tu dobu) vzhled obuvi, vysoké platformy a typické barvy ze základní palety, které k tomuto období patří? Pak by vaší pozornosti neměly v žádném případě uniknout boty Vans Old School. Jak už název napovídá, jsou skutečně old school! Kulaté špičky a vyvýšené podrážky toho budiž důkazem!

U retra ještě zůstaneme, jen zabrousíme do trochu více sportovních modelů. Inspirované 90. lety, které se nebála značka Puma promítnout do designu svých Puma RS-X. Postraní pruhy a další geometrické obrazce v kontrastních barvách nejen na textilní a kožené části obuvi, ale také na podrážkách jsou naprosto typické! Modré, oranžové, červené - zkrátka devadesátky jako vyšité!

Ve stejné době, i když trochu umírněněji se inspirovala také obuvnická firma New Balance. Ta se vrací s botami New Balance 574 k velmi oblíbenému materiálu doby minulé - k semiši. Nebojí se ho kombinovat s textilními částmi, stejně jako s těmi koženými. Tlumené barvy jako béžové, šedá, růžová nebo odstíny zelené vypadají skutečně dokonale! Tato souhra z nich dělá sneakers jako stvořené do vašeho botníku!

Tenisky Converse Chuck Taylor All StarTenisky Converse Chuck Taylor All Star CXTenisky Converse Chuck Taylor All Star LiftTenisky Converse Chuck Taylor All Star Move
Tenisky Converse One StarTenisky adidas Swift RunTenisky Converse Chuck 70Tenisky Converse Weapon CX